Nu bij Bever Assen: Proefrijden in een elektrische brommobiel van Aixam

Deze stoere Aixam Mega e-Scouty is er klaar voor om de weg op te gaan! Kom je ook een proefrit maken in deze volledig elektrische brommobiel? Maak dan hier een afspraak.

Elektrisch rijden heeft een aantal voordelen: meer comfort, stiller, fijngevoeliger, groter rijplezier en beter voor het milieu.  Ervaar het zelf en maak een proefrit bij Bever Aixam in Assen.

Wat zijn de voordelen van Elektrische brommobielen?

  • Ongeveer 80 km in normale omstandigheden met een maximum van 130 km
  • 0% geluidshinder
  • 0% Co2-uitstoot in de atmosfeer, 0% stikstofoxide, 0% fijnstofdeeltjes
  • 3,5 uur voor een volledige lading via een 220v(1) stopcontact. Ongeveer 1 uur laden = 25km autonomie
  • Minder dan €2 per 100 km
  • Energie terugwinning. De accu wordt opgeladen tijdens het afremmen en remmen

We zien in Nederland dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. Steeds meer mensen ondernemen stappen met het oog op een groenere toekomst. De elektrische brommobielen van Aixam sluiten helemaal bij aan. Bever Aixam Assen verkoopt elektrische brommobielen van Aixam, de e-Aixam. De e-Aixam biedt veel voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld stiller, fijngevoeliger, bieden meer comfort en rijplezier en zijn tot slot beter voor het milieu. Wilt u ook een nieuwe elektrische brommobiel van Aixam kopen? Bekijk dan snel het assortiment of stel zelf uw e-Aixam hier samen.

Aixam is de eerste fabrikant met een volwaardig alternatief voor brommobielen met verbrandingsmotoren: elektrische brommobielen. De e Aixam is een volledig elektrische 45km brommobiel met een actieradius van ongeveer 80 kilometer met een maximum van 130 kilometer. De Aixam Elektrische Brommobielen zijn gewoon via het normale 220 V Stopcontact op te laden.

test-de-aixam-zelf-bij-bever-assen
ervaar-elektrisch-rijden

Deel dit met je vrienden