Ons bedrijf

Autobedrijf Lugtenburg is gevestigd in Maarssen.
Wij zijn opgericht in 1958. Na eerst de merken Simca, Talbot en Chrysler te hebben gevoerd. Tevens zijn wij in de periode van 1980 t/m 2017 Peugeot dealer geweest (Peugeot heeft toen besloten het dealernetwerk drastisch in te krimpen). Wij hebben er toen voor gekozen om ons aan te sluiten bij Bosch Autocrew.

Na een stijgende vraag naar brommobielen in de regio hebben we besloten om eind 2019 het dealerschap van Aixam brommobielen te gaan voeren. 

Bij ons staat bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons familie bedrijf uitgegroeid tot een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers.

Autobedrijf Lugtenburg Maarssen

In onze werkplaats vind je betaalbaar onderhoud voor alle merken en modellen op dealerniveau. Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben veel praktijkervaring. Daarnaast werken wij vooral met onderdelen en apparatuur van Bosch en Aixam. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

U bent van harte welkom. Kom gerust eens bij ons langs in ons Autobedrijf in Maarssen om kennis te maken! De koffie staat voor u klaar.