De eMinauto is een elektrische auto van Aixam die opvalt 

De eMinauto is een elektrische auto van Aixam die opvalt door zijn combinatie van compacte afmetingen, innovatieve elektrische aandrijving en opvallende kenmerken. Met 10 jaar ervaring in elektrische voertuigen is de eMinauto een betrouwbare en efficiënte keuze voor stadsverkeer en korte ritten.

Wat maakt de eMinauto bijzonder?

  1. Betaalbare Prijs: De eMinauto heeft een scherpe vanafprijs van €11.480,- en is ook beschikbaar via een private leaseoptie vanaf €294,- per maand, inclusief alle kosten. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor mensen die een betaalbare elektrische auto willen zonder een grote investering.
  2. Comfort: De auto is uitgerust met comfortabele automotive stoelen in het interieur, wat zorgt voor een aangename rijervaring. Daarnaast biedt de auto standaard elektrische ramen, wat zorgt voor extra gemak tijdens het rijden.
  3. Grote Bagageruimte: Met 422 liter bagageruimte heeft de eMinauto voldoende ruimte voor boodschappen, sportuitrusting en andere spullen, ondanks zijn compacte afmetingen.
  4. Eenvoudig Opladen: De eMinauto kan eenvoudig worden opgeladen via een gewoon thuis stopcontact van 230V. Dit maakt het laden van de auto eenvoudig en toegankelijk, zonder de noodzaak van speciale laadstations.
  5. Optionele Standkachel: De optionele standkachel biedt extra comfort tijdens koude dagen, zodat de bestuurder en passagiers in een aangename temperatuur kunnen reizen.
  6. Veiligheidskooi: De eMinauto is uitgerust met een Ceram Utac geteste veiligheidskooi, wat zorgt voor extra veiligheid voor de inzittenden in geval van een ongeval.
  7. Comfortabele Vering: De auto is voorzien van comfortabele vering, waardoor het rijcomfort wordt verbeterd, zelfs op oneffen wegen.

De eMinauto is een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare elektrische auto voor dagelijks gebruik. Met zijn ruime bagageruimte, comfortfuncties en veiligheidstechnologie biedt de eMinauto een complete en voordelige elektrische rijervaring.

Deel dit met je vrienden