AIXAM Direct Mobiel Polis

AIXAM garandeert dezelfde dag mobiel met de AIXAM Direct Mobiel Polis

Door het enorme verkoop succes van AIXAM in Europa en Nederland kunnen de levertijden in sommige gevallen wat langer zijn dan we normaal gewend zijn. Veel van onze dealers hebben voldoende voorraad en dat is ook de reden dat we een uniek product hebben ontwikkeld: de AIXAM Direct Mobiel Polis.

Vraag en aanbod

Door de vergrijzing in Nederland, de problematiek bij het CBR omtrent herkeuring, en als klap op de kop de Corona crisis is de vraag enorm gestegen met wel 50%. Dat is vaak ook de reden dat in sommige gevallen de levertijd op kan lopen. Maar het probleem van een niet verlenging van het rijbewijs is acuut. Je kan op dat moment echt geen weken wachten op een AIXAM.

Welke oplossing biedt AIXAM?

De vraag bijvoorbeeld naar onze nieuwe 100% elektrische voertuigen is overweldigend. Ook natuurlijk door de gestegen brandstofprijzen. De eAIXAM kan je bijvoorbeeld gewoon thuis opladen aan een 230V stopcontact. Binnen 3.30 uur zit hij vol voor minimaal 80 kilometer rijplezier. En dat zonder wegenbelasting.. Wil je ook zo’n zuinige en hippe eAIXAM aanschaffen of een zuinige Euro 5 Diesel dan kan je nu direct instappen bij de AIXAM dealer.

“Hiermee hebben een echt een product om de klant acuut te helpen bij hun mobiliteitsvraagstuk” -Edwin van Isselt

Hoe werkt het
 AIXAM Direct Mobiel Polis?

Als je het koopcontract hebt gesloten met je AIXAM dealer en je moet wachten op je nieuwe AIXAM en je moet wel direct rijden dan kan de deelnemende dealer je alvast een tijdelijke AIXAM geven. Dit kan een jonge demo zijn of een gebruikte AIXAM die een AVK check (AIXAM Veiligheid Keuring) heeft ondergaan. De kosten bespreek je met de AIXAM dealer, maar die zijn nooit hoger per maand dan het rijden in je nieuwe AIXAM.

Wat is de AVK
 Check?

De meeste gebruikte AIXAM brommobielen worden onderworpen aan een strenge controle voordat ze worden afgeleverd aan de klant. Omdat er in Nederland geen APK plicht is voor Brommobielen en AIXAM veel waarde hecht aan uw veiligheid heeft AIXAM de AVK ontwikkeld. Uw AIXAM en de gebruikte voorraad van uw AIXAM dealer wordt met de AVK op de meest kritische punten gecontroleerd en na herstel goed bevonden indien nodig.

Deel dit met je vrienden